Als u uw kind wilt aanmelden voor onze school, kunt u contact opnemen met de school. Meestal krijgt u dan de conciërge aan de telefoon. Hij nodigt u dan uit voor een informatiebijeenkomst en noteert dat op een lijst. Op deze bijeenkomst is er gelegenheid om vragen te stellen en krijgt u een rondleiding door de school. Wanneer onze school u aanspreekt, kunt u het aanmeldingsformulier invullen. Na ontvangst van uw inschrijving sturen wij u een bevestiging.

Een paar maanden voor de vierde verjaardag van uw kind ontvangt u een tweede formulier. Hierin wordt gevraagd om meer persoonlijke informatie over uw kind en krijgt u een uitnodiging om kennis te maken met de leerkracht van uw kind. Met die leerkracht maakt u afspraken over de wendagen van uw kind. In de  laatste zes weken van een schooljaar laten we kinderen niet meer wennen, omdat de ervaring leert dat die laatste periode niet leuk is voor nieuwe kinderen. Een uurtje op bezoek komen is in overleg met de leerkracht natuurlijk wel mogelijk. 

Onze school staat open voor alle kinderen. Toch kunnen er redenen zijn waarom we een kind niet aannemen. Bijvoorbeeld als een kind op een andere school een advies voor verwijzing naar het speciaal onderwijs heeft gehad. Wanneer er nadere informatie nodig is, volgt er een voorlopige inschrijving.

 

 

Directeur Lonneke Schram

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Montessorischool De Binnenstad   Damstraat 6   6811 CB Arnhem   026 4422337    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    www.de-binnenstad.nl