De speelplaatsdeur gaat 's ochtends om 8.35 uur open. De kinderen van de bovenbouw mogen 10 minuten eerder naar binnen om zelfstandig aan het werk te gaan.

Op maandag mogen ouders mee het lokaal in. Op de andere dagen geeft u uw kind bij de deur van het lokaal af. Elk kind geeft de leerkracht een hand. Korte dringende mededelingen kunt u dan doen, maar voor een uitgebreid gesprek vragen we u een afspraak te maken. We stellen het erg op prijs als we om 8.45 uur met de les kunnen beginnen en vragen ouders de school te verlaten als de bel gaat.

Om 10.15 uur houden we een onderbreking en eten de kinderen fruit. Tijdens deze pauze lezen we voor of leggen we iets uit.

Tussen de middag blijven alle kinderen op school (continurooster). De midden-, tussen- en bovenbouw spelen van 12.15 uur tot 12.45 uur buiten en eten daarna in hun eigen lokaal met hun eigen leerkracht. De onderbouw luncht eerst en speelt vanaf 12.45 uur buiten.

 

Montessorischool De Binnenstad   Damstraat 6   6811 CB Arnhem   026 4422337    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    www.de-binnenstad.nl