Gelegen tegenover de school, aan de Beekstraat, vindt u onze kinderopvang Montessorihuis met een kinderdagverblijf groep en BSO groep.  Wij zijn een kleinschalige kinderopvang voor 0 tot 12 jaar waar uw kind echt centraal staat. Wij bieden  een veilige, vertrouwde en huiselijke omgeving, waar kinderen onder liefdevolle en deskundige begeleiding zichzelf leren kennen en zichzelf kunnen zijn.  

De locatie biedt kinderen plek om te spelen in onze mooie binnen ruimte waar we verschillende hoeken en materialen aanbieden om mee te spelen. En voor buiten maken we gebruik van het schoolplein en de moestuin.

Kinderen hebben bij ons een grote mate van keuzevrijheid en mogen grotendeels zelf kiezen voor de materialen en hoeken waarmee of waarin ze willen werken en met wie ze willen spelen. Wij bieden activiteiten aan, maar kinderen kiezen zelf of ze hier aan mee willen doen. Er is veel ruimte voor eigen ideeën en inbreng van de kinderen.

We bieden verschillende activiteiten  zoals;  lekker voetballen of rijden met de karren op het plein, samen een spelletje doen, schilderen, tekenen, koken en bakken, dansen en zingen, voorgelezen worden, gesprekken voeren, of gewoon even lekker niets doen. Om daarna iets leuks te bouwen, te puzzelen of in de poppenhoek of winkel te spelen.

In de vakanties komen de kinderen de hele dag naar de BSO en gaan we vaak op stap. Naar de kinderboerderij, een museum bezoeken, ravotten in het bos, spelen in de speeltuin, workshop volgen, te veel op te noemen.

Meer weten  of een kijkje komen nemen?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de sfeer in het Montessorihuis proeven? U bent van harte welkom! Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak: 06-57057466. Een e-mail sturen kan ook Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .  Voor meer informatie ook voor het kinderdagverblijf kijk op www.montessorihuis.nl

Montessorischool De Binnenstad   Damstraat 6   6811 CB Arnhem   026 4422337    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    www.de-binnenstad.nl